JAAROVERZICHT 2021

OVER ONS

Even voorstellen

Wij zijn Circulus. Op ons kan je rekenen. Van oorsprong zamelen we huishoudelijk afval in en zorgen voor zoveel mogelijk hergebruik. Dat doen we nog steeds, maar inmiddels doen we veel meer. We zorgen ook voor een schone en groene leefomgeving en helpen mensen verder die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt. Dit doen we op een vernieuwende en sociale manier. Mooi, zichtbaar en zinvol werk met en voor de inwoners van onze negen gemeenten.

Circulus: voor elkaar

Meer over Circulus

Circulus B.V. is een publieke vennootschap waar negen gemeenten aandeelhouder van zijn. Het gaat om Apeldoorn, Bronckhorst, Brummen, Deventer, Doesburg, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen. 

Wij dragen actief bij aan de doelen van deze gemeenten op het gebied van

 

Samen werken we aan een duurzame, leefbare regio. Dat is ons doel.

Circulus heeft geen winstoogmerk. Wij voeren onze diensten uit tegen kostprijs. Hiervoor sluiten wij langdurige dienstverleningsovereenkomsten af met de gemeenten. Jaarlijks vindt indexering plaats; eens in de drie jaar herijken we de overeenkomsten.

Kernactiviteiten

Circulus  

 

Lees meer over onze rol als verbonden partij

Bekijk filmpjes over onze strategische speerpunten op ons YouTubekanaal

De eerste elektrische inzamelwagen maakt een tour langs onze gemeenten. In Doesburg rijdt wethouder Birgit van Veldhuizen een stukje mee.